Aktuelt

 

Team Hemnskjelkaia takker alle gjester for besøket under påsken! Nå lader vi om til vi ses igjen fredag 3. mai kl 16:00!

 

Under påsken og sommmeren arrangerer vi flere konserter i ulike format med servering av mat og drikke. Med vår beliggenhet har vi et fantastisk bryggeliv der du også kan legge til med båt. Ved de større arrangementene vil vi legge tilrette for parkering med bobil og overnatting i telt.

Arrangementer

Sikre deg de beste konsertopplevelsene denne sommeren! Hemnskjelkaia satser på god stemning og de beste musikkopplevelser.  Informasjon legges ut fortløpende. Sikre deg billetter til fine opplevelser på kaia!

Ta en flott tur til Hemnskjelkaia, stikk innom for en god matbit, kaker, kaffe, kald drikke og deilig sjøluft ytterst på en vakre Hemnskjela.

Det er kort vei til Hitra der de majestetiske cruisebåtene  stille

seiler gjennom Trondheimsleia. En bedre ramme kan knapt oppleves. Ta gjerne turen innom oss!

Hemnskjelkaia

 

Midt i Trondheimsleia ligger Hemnskjelkaia med restaurant, pub og livescene. Vi har også 6 leiligheter for utleie med panoramautsikt utover vesthimmelen og leia. Hver leilighet består av 4 dobbeltrom med enkeltsenger med dusj/wc og felles stue/kjøkken. Restaurant med båtanlegg om du ønsker å komme sjøveien. Velkommen til å følge gruppen, og velkommen innom, både til lands og til vanns!